REVIEWS

Write
your review
09/09/2019
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Рим": През 2014 бях в Рим с Вашия пътеводител и прекарах чудесно. После услужих с него и повече не го видях, а ми се иска да го имам, защото както се казва “Всички пътища водят към Рим” и бих искала отново да мога да разчитам на него при последващо пътуване. Вашите пътеводители ми допадат повече в сравнение с други подобни.
Кети Исаева

19/02/2019
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Лондон": Ползвала съм пътеводители и на други издатели..Вашите пътеводители обаче за мен са най-пълни,най-практични и предпочитани.Ползвала съм ги и досега с голямо удоволствие.А сега си набавих и последния.Очаквам и следващи ваши издания на пътеводители.Успех.
Яна Калчева

17/07/2018
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Лондон": Чудесен пътеводител за Лондон! Благодаря, за това което сте направили за нас- хората, които обичаме да пътешестваме!
В. Керчева

26/06/2018
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Лондон": Прекрасно подредена информация в пътеводителя за Лондон.Не отстъпва по нищо на подобни чужди пътеводители и за други градове. Браво!
Желая успех и ще очакваме други подобни водачи!
Иван Гайтанджиев

04/09/2014
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Рим": Преди година посетихме Рим и изпозвахме Вашият пътеводител. Изключително сме доволни от прекрасните описания и напътствия, които давате в пътеводителя за Рим. Дори препоръчаните от Вас ресторанти се оказаха чудесни. Много Ви благодарим! Иван Гърнев

20/08/2014
Uploaded by: Камелия Цанева
Чела съм всички ваши пътеводители и страшно много ми харесва как са подбрани написаните в тях неща! Пътеводителите ми помогнаха да науча много интересни и поучителни за тези държави неща! Много се надявам да продължите да пишете такива прекрасни пътеводители, за да можем всички ние любителите на тези хубави държави да научаваме повече за тях!

22/03/2014
Uploaded by: drenski
Относно ТОП 40 Лондон:
Здравейте, миналото лято бяхме в Прага с пътеводителите Прага в карти на Унискорп и пътеводителя на Нешънъл Джиографик. Това лято се стягаме за Лондон. Отидох да купя пътеводителя на Нешънъл Джиографик, но си промених намерението, като видях вашия и го взех него. Този на Нешънъл Джиогряфик е доста разхвърлян и има доста безполезна информация. Вашият е по-подреден и до тук съм много доволен от него. От него научих и за варианта 2for1, който май не е много рекламиран в английските туристически сайтове или поне аз не го бях срещал. Добра е и информацията за транспортните връзки от летищата. Взел съм и този път и "Лондон в карти" на Унискорп, защото неговите карти са много удобни.
Свършили сте огромна работа, а доколкото разбирам, екипът ви е съвсем малък.
Успех и нататък!

08/03/2014
Uploaded by: Мари Гинева
Здравейте на целия екип,
От 6 месеца кроя планове за една 7 дневна екскурзия до Рим. Първото, което направих е да си купя пътеводител и избрах вашето издание. Чудесно е, вече почти съм опознала Рим, нищо че все още не съм била там.
Имам предложение към екипа, не знам до колко е осъществимо.
Защо не направите към предложените маршрути и аудиогид, който да си го купуваме през google play магазин и да го инсталираме на мобилните си устройства.Плащането става лесно, а и освен книжния пътеводител, ще можем да разглеждаме и в движение да слушаме информация за обектите по маршрутите, кото предлагате.
Помислете за такъв вариант. Не знам колко ще струва инвестицията и дали ще е икономически изгодна, но все повече българи пътуват самостоятелно и вместо да ползват чужди аудиогидове, защо да не ползват български.
Поздрави от Варна! Пожелавам ви успех!

18/11/2013
Uploaded by: Stay Away
Благодаря за чудесната работа. Мога да предположа какви усилия сте положили и се надявам да продължите с други пътеводители. Обиколил съм доста държави и съм ползвал много подобни пътеводители и на различни езици (Марко Поло, Топ 10 и т.н.) и със сигурност мога да кажа, че това е най-чудесното нещо което е попадало в ръцете ми. Мисля, че трябва всички да подкрепяме такива български издания, за да не остане добрата работа непохвалена и оценена. Предполагам, че ви е трудно, но моля ви продължавайте. Барселона е като на длан с вашия страхотен пътеводител.

01/10/2013
Uploaded by: admin
Относно “ТОП 40 Барселона”: “Искам най-сърдечно да ви благодаря за пътеводителя, който беше неизменно с мен през цялото пътуване. Изчетох го на един дъх преди да тръгнем и нямах търпение да видя всички забележителности, които бяхме набелязали. Страхотна работа сте свършили! Не можете да си представите колко полезен ми беше пътеводителят! Продължавайте все така!”
Тихомир Маринов 18 септември 2013

21/06/2013
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Барселона": Здравейте, ползвала съм вашият пътеводител "ТОП 40 Барселона" и с негова помощ посетих почти всичко. Много ми помогна книжката.
Анжелина Стоянова 19 Юни 2013г.

23/03/2013
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Рим": "Чудесни маршрути сте разработили. Закупих си и пътеводителя Ви. Много информативен, наистина. Много съм доволна."
Анна Ангелова 21 март 2013

08/03/2013
Uploaded by: admin
Относно "ТОП 40 Барселона": Здравейте, преди седмица бях в Барселона и ползвах вашия пътеводител ТОП40 за Барселона. Благадарение на книжката в ръка успях за 4 дни да разгледам почти всичко по вашите указания, да добия представа какво точно разглеждам и каква стойност има то. Единствената разлика от описанието в книжката и действителността бе единствено таксите за входовете на музеи и др., което е напълно разбираемо тъй като книжката е издавана 2011 г.
Станойчева 7 март 2013

13/09/2012
Uploaded by: admin
Относно “ТОП 40 Рим”: “Майка ми като чете пътеводителя за Рим, все ми казва, че все едно за нея е написан като читател...и колко й харесвало, че се правят връзки с България, което е много добър ваш почерк. Между другото майка абсолютно се е влюбила в Барселона и Рим и с нетърпение чака следващите ви пътеводители. Казва, че тотално я откъсвате от света и поема на пътешествие като ги чете.” Пламена Бонева на 8 август 2012 г.

13/09/2012
Uploaded by: admin
Относно “ТОП 40 Рим”: Пътеводителят за Рим е прекрасен! Най-искрени поздравления за отлично свършената работа. Красив, подробен, добре структуриран, изчерпателен...просто страхотен!
Кремена Донкова на 11 май 2012 г.Page 1 / 2